Azerbajdzsán

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Azerbajdzsán

Eladó ingatlan Azerbajdzsánban

Azerbajdzsán egy volt szovjet köztársaság, a Kaszpi-tenger és a Kaukázus határában álló Ázsiát és Európát átjáró állam. Keleten a Kaszpi-tenger, északon Oroszország, nyugaton Grúzia és Örményország, délen pedig Irán. A főváros, Baku, az óváros középkori erődítményeiről híres, amelyben a Shirvanshah-palota található, a tizenötödik századból származó királyi rezidencia, valamint a Szűz ősi tornya, amely uralja a város látképe.

Ha érdekli az Azerbajdzsánban eladó ingatlan, érdemes elolvasni az ingatlanpiacról szóló jelentést. Az azerbajdzsáni lakóingatlanok, irodák és szállodák, infrastruktúra és eladó ingatlanok egyaránt jelentős befektetési lehetőségeket kínálnak, az azeri kormány ambiciózus céljainak köszönhetően. Az építőipar a válságig az azerbajdzsáni gazdaság hajtóereje volt, sőt, annak demonstrációja volt az egyre növekvő százalékos hozzájárulásában az ország GDP-jéhez, a 2011. évi 8% -ról a 2015-ös 12,1% -ra. 2016-ban pedig a másik A recesszió oka az építőipar lassulása is, amely továbbra is a gazdaság második ágazata. Idén áprilisban a Baku ingatlanpiaci árai 2,49% -kal emelkedtek márciushoz képest.

Azerbajdzsánban az elmúlt hónapban eladható ingatlanok áremelkedése szinte az összes piaci szegmenst érintette. Az elsődleges ingatlanpiacon az árak 3,98% -kal, a másodlagos piacon 3,44% -kal, a földpiacon pedig 1,06% -kal, a bérleti piacon pedig 0,39% -kal emelkedtek.

2018 áprilisában az árak a Baku ingatlanpiacán 0,87% -kal csökkentek az előző év azonos időszakához képest. A csökkenés elsősorban a Bakuban eladásra kerülő kereskedelmi ingatlanok piaci árai csökkenésének tudható be.

Az ingatlanpiac stabilizációs tendenciát mutat, és az év végére a piacon 6% -os növekedés várható.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 37524

Eladás Kávézó/Étterem/Bár, Azerbajdzsán, Aran, Göyçay, Göyçay

48,959,510.71HUF
Eladás
Kávézó/Étterem/Bár

10000 m²
Helló! Kész üzletet értékesítenek, sürgősen értékesítettek, sokkal olcsóbbak, mint a valós költségek. Egy hektár földterület, amelyen van egy helyisé...
Cod. 2857

Eladás Villa, Azerbajdzsán, Baku, Baku, center

76,569,570.00HUF
Eladás
Villa

200 m²
Ingatlan eladó Baku központ közelében. Jó minőségű ház.
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB